OVER ONS


 

 

Kreling Chrysant B.V.

Als grote speler in de retail, weten wij als geen ander wat de wensen zijn van de consument bij aankoop van bloemen. De meest grote winkelketens worden door ons beleverd. Doordat wij een kant en klaar product leveren, rechtstreeks vanuit de kwekerij, hebben al veel klanten hun omzet zien groeien in chrysanten. Ook voorzien wij veel boeketterieën van onze producten. Door onze grootschalige aanpak zijn we in staat grote partijen te leveren tegen scherpe prijzen.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel! Door aanschaf van een volautomatische boslijn worden op 1 locatie alle takken per stuk met een camera bekeken en gesorteerd. Het plan is om dit op termijn uit te breiden naar andere locaties. Op deze wijze kunnen we ons nog beter onderscheiden qua uniformiteit.

Ook zijn wij al meer dan 10 jaar voorloper in biologische bestrijding. Door het uitzetten van natuurlijke vijanden worden schadelijke insecten bestreden.

Binnenkort hopen we te starten met de bouw van een geheel nieuwe locatie. Ook hier zullen verrassende innovaties worden doorgevoerd, waarover later meer. Blijf ons volgen op onze site !

Bedrijfsfilm


Bercomex Furora

Cookievoorkeuren