luchtfoto Kreling Chrysanten B.V.

Over Ons

Als grote speler in de retail, weten wij als geen ander wat de wensen zijn van de consument bij aankoop van bloemen. De meest grote winkelketens worden door ons beleverd. Doordat wij een kant en klaar product leveren, rechtstreeks vanuit de kwekerij, hebben al veel klanten hun omzet zien groeien in chrysanten. Ook voorzien wij veel boeketterieën van onze producten. Door onze grootschalige aanpak zijn we in staat grote partijen te leveren tegen scherpe prijzen.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel! Door aanschaf van een volautomatische boslijn worden op 1 locatie alle takken per stuk met een camera bekeken en gesorteerd. Het plan is om dit op termijn uit te breiden naar andere locaties. Op deze wijze kunnen we ons nog beter onderscheiden qua uniformiteit.

Ook zijn wij al meer dan 10 jaar voorloper in biologische bestrijding. Door het uitzetten van natuurlijke vijanden worden schadelijke insecten bestreden.

Over Deliflor Hoogveld

Deliflor Hoogveld, het stekbewortelingsbedrijf van de Bommelerwaard ! Na jaren zelfstandig geopereerd te hebben als bewortelingsbedrijf hebben we onze krachten gebundeld, en zijn een samenwerking aangegaan met Deliflor. Deliflor is een toonaangevend bedrijf in de chrysantenbranche. Door deze samenwerking hebben we de beschikbaarheid over een kwalitatief hoog aangeschreven sortiment. Deliflor Hoogveld is een groeiend bedrijf met een omzet van circa 230 miljoen stekken per jaar, waarvan bijna de helft wordt gebruikt in alle Kreling kwekerijen.

Partners